Február 20-án egyesületünk tagjai, a már hagyományosnak tekinthető farsangi bálon búcsúztatták a telet a Csaba Honvéd Kultúrális Egyesület FEK Éttermében.

 

Eddig soha nem tapasztalt, nagy érdeklődés volt tagjaink körében a bál iránt. Néhányan mókás, vidám öltözékben jelentek meg. Gulyás László köszöntője után a Sziluett Tánccsoport előadásában, nyitótáncként a „Palotást” csodálhatta meg a közönség. Majd szintén e tánccsoport, két fiatal tehetsége, tüzes latin táncokat mutatott be.

A jó hangulatról az est folyamán végig, Hevesi Imre és a LA Bomba zenekar gondoskodott.

Meglepetésként a FEK-ben működő hastáncos klub néhány tagja is táncolt a bál közönségének.

Közben folyamatosan fogyaszthattunk a svédasztalos menüsor hideg elő, és meleg főételeiből, valamint finom sütemény és gyümölcs kínálatából.

A jó hangulatot csak fokozta a Kalán Judit által előadott sláger egyveleg és a néhány „háttértáncos”.

Az éjfélkor megtartott tombolasorsoláson egyesületünk tagjai most nem panaszkodhattak. Többen nyertek értékes ajándékokat. Sőt a fődíjat, egy Soltz Endre festményt is tagunk, Tuskáné Papp Erzsébet vihette haza.

Az est díszvendége ismét, a már tavaly megismert mozgássérült házaspár volt. A tombolajegyek eladásából befolyt összeget megint ők kapták meg, szerény támogatásként az este szervezőitől.

Hajnali kettő után, a még kitartó kis csapat, Máthé László “dirigálásában”, néhány lengyel dal eléneklésével zárta a fergeteges hangulatú estét. Valamint azzal a mondattal, ami a rendezvényünk mottója is lehetne:” Jövőre veletek ugyanitt!”